Valmennus

Valmennan Provicia-tallilla Nurmijärvellä, ja sopimuksen mukaan myös muilla talleilla lähikunnissa. Lisäksi käyn säännöllisesti noin kerran kuussa Porissa ja sen lähiympäristön talleissa, sekä Eurassa. Porissa talleja joilla käyn on mm Saaren Ratsastuskeskus, Ratsastuskoulu Kyläkorpi, Ratsastuskoulu Granifiq ja Ratsastuskoulu Zilpa, sekä Eurassa Tupunan Ratsupiha.


Valmennuksiin voivat osallistua kaiken tasoiset ratsukot, tuntien ohjelma suunnitellaan yksilöllisesti ratsukoiden tason ja kehityskohteet huomioiden. Valmennus tapahtuu joko yksityistunteina tai 2 – 3 ratsukon ryhmissä.

Opetus ratsastuskouluissa

Opetan säännöllisesti maanataisin Stall Solbackassa Klaukkalassa. Siellä on oikein mukavat opetushevoset ja mm ratsastuspohjiin on panostettu paljon.

Marraskuun loppupuolella 2019 aloitan Master-opettaja Sirpa Degrth-Kaldin äitiysloman tuurauksen Tuomarinkartanon Ratsastusopistossa Helsingissä. Tuntini ovat tiistaiaamuisin sekä keskiviikkoisin ja torstaisin illalla. ”Opisto” on vanha ja perinteikäs ratsastuskoulu, jossa myöskin hevoset vaikuttavat oikein kivoilta, hyvin koulutetuilta ja työhönsä soveltuvilta.

Talent-Program

Suomen Ratsastajainliiton Talent-program on juniori-ikäisille ratsastajille suunnattu valmennusohjelma. Sen tarkoituksena on saada mahdollisimman moni kilpailusuuntautunut juniori mahdollisimman hyvän ja suunnitelmallisen valmennuksen piiriin mahdollisimman aikaisin. Olen toiminut ohjelmassa mukana vuodesta 2014.

Kierrän Talent-toimijoiden talleilla ja seuroissa, pidän luentoja ja rataharjoituksia sekä annan vinkkejä toiminnan suunnitteluun. Lisäksi toimin kouluvalmentajana valtakunnallisilla Talent-leireillä, joita on Ypäjällä Hevosopistolla kahdesti vuodessa.

Hinnat

Valmennusten hinnat riippuvat matkasta sekä ratsastajien ja tuntien määrästä. Kysy lisää!